Blokker Hoogstraat Rotterdam gaat sluiten

      Geen reacties op Blokker Hoogstraat Rotterdam gaat sluiten

Zoals ik al eerder meldde in het bericht Opheffing Blokker Rotterdam Hoogstraat gaat winkelketen Blokker weg uit Rotterdam centrum. Afgelopen jaren kwam ik nog vaak in de Blokker maar niet vaak vond ik nog iets van mijn gading, zeker niet omdat er veel troep zoals van het B merk Tomado verkocht werd door Blokker.

Ik verbaas me net zoals bij het faillissement van de Kijkshop enorm, dat het winkelend publiek massaal afkomt op failliete en sluitende winkels. De lijkenpikkers hopen nog iets te kunnen scoren voordat de winkel voorgoed op slot gaat. Ook hier was het in jaren niet meer zo druk, de doodsteek voor deze winkel is misschien wel geweest dat de winkel van een wat verouderde winkel met 3 verdiepingen werd omgebouwd naar een moderne balzaal met teveel ruimte maar de sfeer en ziel was verdwenen uit deze Blokker winkel. Blokker Hoogstraat was steriel en saai geworden, noch de normale prijzen, noch de aanbiedingen, nog het winkelpersoneel noch het uiterlijk van de winkel daagde uit om iets aan te schaffen.

Geef een reactie