Einde Kijkshop

      Geen reacties op Einde Kijkshop

Uitverkoop bij de Kijkshop Zuidplein want de aandeelhouder heeft de stekker uit de winkelketen getrokken en wil zijn geluk met de Kijkshop alleen op internet nog beproeven. Het viel mij al langere tijd op dat er geen budget was om de Kijkshop winkels op te knappen, er zit kauwgum in het tapijt, alles staat schots en scheef, uithangborden met het Kijkshop logo waren al een tijd vergeeld en soms zelfs nog nauwelijks leesbaar. Dus dat het einde eraan kwam, dat zal voor niemand een verrassing zijn geweest.

Het is betreurenswaardig dat de winkelketen die de rug was toegekeerd door de meeste consumenten nu voor het eerst sinds jaren weer vol met klanten staat. Er hing bij de ingang zelfs een brief dat er maximaal 40 mensen tegelijk in de winkel aanwezig mogen zijn. Het zijn de aasgieren die jagen op een koopje.

Blijkbaar zijn alle koopjesjagers aanwezig en wat zullen ze weer teleurgesteld weg zijn gegaan want eigenlijk was niets echt goedkoop en dat is het probleem van Kijkshop afgelopen jaren geweest. B kwaliteit producten voor A kwaliteit prijzen. Sinds een aantal jaren waren niet alle artikelen meer achter glas maar leek het soms ook een ontplofte bouwmarkt met ijzeren rekken vol met gereedschap wat op de markt 70% goedkoper was.

interieur Kijkshop

Geef een reactie