Het is koud

      Geen reacties op Het is koud

De gevoelstemperatuur is -19 graden Celcius en ik voelde me niet helemaal in orde. Al een flink aantal dagen zit ik tussen niet helemaal lekker en niet helemaal ziek. Ik besloot echter even te wachten tot de temperatuur iets zou stijgen voordat ik naar mijn werk zou gaan.
Even later besloot ik toch maar om niet naar mijn werk te gaan en dat was een heel wijs besluit want ik lag nog geen uurtje op de bank en ik kreeg een aanval van koorts. Het leek alsof mijn benen in de brand stonden.

De hele donderdag heb ik als een verkreukelde garnaal op de bank liggen zweten en rillen. De griep had mij er goed onder, inmiddels is het vrijdagavond en ik ben nog steeds ziek thuis. Weer zweet ik mezelf te pletter en weer heb ik aanvallen van koorts maar ik voel me gelukkig iets minder rot dan ik mezelf gisteren voelde.

Gelukkig krijg ik regelmatig kopjes thee en Mauwpy’s tosti’s aangeleverd zodat mijn lichaam de strijd tegen de mannengriep aan kan. Ik hoop mezelf morgen weer iets beter te voelen zodat ik even boodschappen kan doen.

Geef een reactie