Het is weekend

      Geen reacties op Het is weekend

Wederom heb ik een week dedicated op het project Heat gezeten voor mijn werkgever.
Inmiddels heb ik voor zowel de afdeling support als human resource formulieren gemaakt en helaas ben ik nog niet klaar.

Steeds als ik denk dat de formulieren klaar voor productie zijn wil de afdeling human resource een verandering. Het lijkt wel weer echt webdesign. Het enige verschil is dat ik iedere keer alle data van de staging omgeving naar de user acceptance omgeving moet transporteren en in iedere bewerking, hoe klein ook gaat een flinke tijd zitten.

Gelukkig is het nu weekend, eigenlijk wilde ik met Dees naar Zuidplein om even te ontspannen en een Bigmac te eten maar om 17 uur waren we allebei uitgeput en vielen we in slaap. Toen ik weer wakker werd, was het niet meer de moeite om nog naar Zuidplein te gaan.

Geef een reactie