Het is weer dinsdag

      Geen reacties op Het is weer dinsdag

Vannacht werd ik wakker gemaakt met de mededeling dat 3 muizen waren overleden. Alsof een slapend mens dat de volgende dag naar kantoor moet behoefte heeft aan gesprekken over muizen diep in de nacht.

Inmiddels zit ik in de tram naar mijn werkgever. Vandaag gaat een zware dag worden, ik heb twee keer een overleg van minimaal 2 uur over de door mij ontworpen formulieren en de workflow erachter. Daarnaast moet eind van deze week alle formulieren voor de afdeling HR en site support gereed zijn en werkend in de productie omgeving.

De werkdag was een van de zwaarste ooit. Eerst had ik overleg met de afdeling HR en dat ging nog wel. Maar daarna kwam ook site support nog aanschuiven. Van 10 uur t/m 16:30 ben ik in gesprek geweest met deze afdelingen om fouten in het systeem te zoeken en beoordelen.

Gelukkig is de werkdag weer voorbij, u ontvangt geen 2000 euro, ga door naar huis en neem zo snel mogelijk rust.

Geef een reactie