Hoe vaak zegt iemand iets belangrijks?

      Geen reacties op Hoe vaak zegt iemand iets belangrijks?

Ooit wel eens nagedacht over hoe vaak iets belangrijks gezegd wordt? Mensen praten de hele dag door, met name vrouwen hebben de schone kunst der eeuwig gekwebbel goed onder de knie.

Toch is niet veel belangrijk, zo zitten mijn collega’s te kletsen over hun kinderen en de schoenen van hun kinderen. Andere collega’s hebben het over de aanschaf van een computer, auto of televisie maar het zijn allemaal onbelangrijke gesprekken.

Als ik eens goed nadenk, was het enige wat ik ooit zei.. met een bek vol chocolade..enigszins in paniek toen mijn moeder overstak in Londen: KIJK UIT EEN VRACHTWAGEN….

Een vrachtwagen kwam in hoge snelheid aanrijden en zij keek uit gewoonte naar de verkeerde kant van de weg om over te steken. Doordat ik zo hard brulde KIJK UIT EEN VRACHTWAGEN…. stak ze net niet over en leeft ze nu nog.

Geef een reactie