Knalfeest geweest

      Geen reacties op Knalfeest geweest

Ik was gisteren jarig en vol energie heb ik dat met de hele wijk gevierd. Niet alleen mijn huiskamer lag bij thuiskomst vol met balonnen, de hele wijk ligt nu vol! 

Hoewel er ongeveer 200 mensen op mijn verjaardag waren en er 3 verkeersregelaars in de wijk bezig waren om de stroom met vrienden een parkeerplek te wijzen werd het feest enigzins verstoord door een buurman die de lucht van vers varken aan het spit boven het vuur in de tuin ivm geloofsovertuiging niet kon waarderen.

De gehuurde tap met bier stroomde rijkelijk en dames van de catering liepen de vuur uit de schenen om lekkere hapjes te serveren.

Rond 22 uur was er een optreden van blonde dames die een paaldans act gaven tot groot genoegen de mannen uit de buurt.

Uiteindelijk zong Dees acapella nog een paar keer hetzelfde stukje van het lied om vervolgens in slaap te vallen. Helaas kwam toen Vera pas binnen. We hadden haar veel eerder verwacht want om 13 uur belde ze dat ze al in Rotterdam was maar ze kon de juiste oprit naar de rondweg niet vinden waardoor rondjes bleef rijden en dus zonder benzine kwam te staan. Toen een groot gedeelte van de gasten al naar huis waren kwam ze vloekend en tierend aan op het feest. 

Vera viel direct in slaap op de bank en mompelde nog iets over een rondweg in haar slaap.

Iedereen was moe en zijn we ook maar gaan slapen en dat is maar goed ook want om 6 uur moest ik er weer uit. Geinig om nu overal in de wijk nog ballonnen te vinden. Zo weet je toch dat je jarig bent geweest.

Geef een reactie