Kramp in kuit

      Geen reacties op Kramp in kuit

Vannacht werd ik weer eens wakker met kramp in mijn kuit. Dit heb ik een paar keer per jaar en meestal is dat de voorbode voor een jichtaanval.
Toen de pijn weggetrokken was ben ik weer in slaap gevallen. De volgende ochtend voelde ik mezelf niet goed, ik had niet eens de kracht om mijn bed te verlaten en tot 14:30 heb ik op mijn bed gelegen om bij te komen van een 6 daagse werkweek.

Mijn werkgever had mij gevraagd om vandaag ook weer te werken maar ik krijg het vandaag niet voor elkaar, ik heb de kracht even niet om fatsoenlijk mijn hersenen bij elkaar te schrapen. Ik las dat overgewicht, diabetes en stress ervoor kunnen zorgen dat het geheugen achteruit gaat. Helaas heb ik beide alle 3 in redelijk hoge mate dus vandaar dat mijn lichaam nu ook weigert.

Geef een reactie