Mannengriep

      Geen reacties op Mannengriep

Ik lig met een ernstige mannengriep op de bank. Ik heb het benauwd en de keukenrollen om mijn neus in te snuiten zijn niet aan te voeren.

Ik heb dagenlang koorts en iedere vezel in mijn lichaam doet pijn. Niets is zo erg als een echte mannengriep. Ik kan me ook nergens op concentreren want mijn suiker zal best niet goed zitten en daarnaast zit ik vol met snot. Ik lig de hele dag op de bank, te wachten op het moment dat de dood mij komt halen.

Maar wanneer komt de dood dan, ik heb meer te doen vandaag dan ziek op de bank liggen. Ik heb in de hemel een afspraak met prinses Lotte en prinses Isabelle van der Miauws. Stel je eens voor dat je na de dood al je dierenbaren weer tegen komt
, dan is het idee van een hemel nog best aangenaam.

Ik kan alleen maar hopen dat er geen stress en werkdruk in de hemel is. Gewoon een beetje chill hangen op een bank, de dieren knuffelen en verzorgen die je in je leven had en jezelf vermaken met boeken en een goede film. Er stroomt een rivier van cola door de holy miauw hemel en daar schep ik mijn fles vol. Ook zijn er lopende banden op de voederplaats met zalige kebab, shoarma, een fontijn in de vorm van een jonge vrouw die de hele dag knoflook spuit. uiteraard is er ook aan de katten gedacht, zij krijgen daar Felix en Whiskas voorgeschoteld. De obers voor de katten zijn oude vrouwtjes die hun troost halen in het verwennen van alle katten die de holy miauw hemel in mochten.

Ik zie dat allemaal wel zitten. Mocht ik bezwijken aan deze levensgevaarlijke variant van de mannengriep, weet dan dat ik op mijn vriendjes wacht, ook al ben ik even niet meer op de verschrikkelijke hel die werk heet.

Geef een reactie