Uw mening over de moord op Nicky Verstappen

      Geen reacties op Uw mening over de moord op Nicky Verstappen

Ik erger me vandaag aan alle berichten op Facebook over de mogelijke verdachte van de moord op Nicky Verstappen.
In allerlei groepen worden foto’s neergezet en wordt al opgeroepen om de VERDACHTE op elke wijze iets aan te doen.

Ik wil er graag op wijzen dat zolang de man niet is verhoord, zijn verhaal is onderzocht door de recherche en de rechter een vonnis heeft gewezen, dan is de man verdacht en geen dader. Alleen een dader dient gestraft te worden en verdachten hebben recht op hoor en wederhoor.

Een verdachte, van welk misdaad dan ook, verdient een eerlijke behandeling en eerlijk proces. En gelukkig zitten we hier niet in een of ander land waar een mens zijn leven niet zeker is, als je gedrag maar iets afwijkt van de wens van de grote leider of als je maar verdacht wordt van een overtreding of misdaad.

Mocht de verdachte in de zaak Nicky Verstappen daadwerkelijk schuldig zijn, dan is het rechtssysteem de organisatie die de dader straft en dat is niet het recht of de taak van een paar idiote boerenkinkels die niet verder kunnen denken dan hun eigen haat groot is.

Iedere idioot die graag zelf een verdachte wil afslachten, adviseer ik te gaan wonen in oorden waar rechtsspraak met fakkels en rieken door de bevolking normaal is.

Geef een reactie